2016. dec 08.

5 legjobb karácsonyi film

írta: PinkDots
5 legjobb karácsonyi film

Közeleg a karácsony, és mint minden évben, jön a nagy kérdés, mit nézzünk az ünnepek alatt. Ugyan ömlenek majd a csatornákból a karácsonyi filmek, de sajnos ezek nagy része általában nézhetetlen. Így nem árt, ha előre utána járunk, mit érdemes megnézni.

Nézzük az 5 legjobb, garantáltan szórakoztató karácsonyi filmet!

Kelekótya karácsony

1kelek_tya_kar_csony.jpghttp://www.filmekbirodalma.hupont.hu/4/online-nezheto-filmek

Megunhatatlan, és a legjobb. Aki csak egy filmet akar megnézni karácsonykor, az mindenképp ezt válassza. A történet miatt, azoknak is bátran ajánlom, akiknek már elege van a karácsonyi felfordulásból, és, hogy egy hónapig mindenhonnan, mindenből a karácsony folyik. A film alap sztorija remek kiindulópont egy vígjátékhoz, és a poénok is nagyon ütősek. Röhögés az egész film alatt garantált. Jamie Lee Curtis és Tim Allen pedig fantasztikusak a filmben, de a mellékszereplők is mind nagyon jók, jól kidolgozott karakterek. Ezt a filmet mindenkinek ajánlom, tökéletes karácsonyi választás! Aki egyszer megnézi, azután minden évben meg fogja!

Igazából szerelem

igazabol_szerelem.jpghttp://moovie.cc/online-filmek/igazabol-szerelem-online

Kis karácsonyi történetek felfűzve romantikára, egy igazán szép karácsonyi film. Felnőttek körében minden korosztálynak jó választás. Nem épp nyáltenger, hiszen az egyik kis történet egy nagyon szomorú eseményből indul, de a hollywody befejezés garantált, így könnyen emészthető bárkinek. A szereplők választása nagyon jó Emma Thompson, Alan Rickman, Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Rowan Atkinson alakításával, így nem kell sokat írnom a filmről. Meg kell nézni!

Túlélni a karácsonyt

74891_28.jpghttp://port.hu/adatlap/film/tv/tulelni-a-karacsonyt-surviving-christmas/movie-73055

Nem éppen egy hagyományos karácsnyi film. Előnyben a karácsonyutálók, és magányosak, hiszen ez a film pont erről szól(na). DE! Sok egyéb más mellett, humorral szőve mégis egy jól ismert hollywoody végkifejlettre számíthatunk. Tehát, nem kell annyira megrémülni, a happy end garantált, így bátran ajánlom mindenkinek, aki kedveli Ben Afflec-et.

Reszkessetek betörők

1322990457_9275-resszkessetek640-f.jpghttp://www.deszy-konyv.hu/2015/11/iden-is-reszkessetek-betorok-mi-hogy.html

Mindig. Minden évben. És igen, örök klasszikus, a gyerekek, és felnőttek kedvence. Nem véletlenül indult el tavaly kampány: ,,Nincs karácsony Kevin nélkül!” címmel, mivel 2013-ban egyetlen csatorna sem adta le karácsonykor a Reszkessetek betörőket. Akkor még Facebook oldal (https://www.facebook.com/homealone2013xmas/) is létrejött, hogy kampányoljanak Kevinért. És valóban, ha más jó karácsonyi filmet nem is, de a Reszkessetek betörőket garantáltan leadják karácsonykor az RTL-en. A mindenki által jól ismert filmet nem kell bemutatnom. Csak engedd, hogy vigyen a karácsony szelleme!

Télapu

40077_800x600.jpghttp://mozi.24.hu/filmek/2002/telapu-2-veszelyben-a-karacsony

Másik örök klasszikus, ami nélkül sosincs karácsony, mindig műsorra tűzik. Ízig-vérig a karácsonyról szól. A gyerekek nagyon szeretik, de bárkinek jó választás, aki 97 percen keresztül Mikulásról és karácsonyról szeretne egy jó filmet nézni. Igen, másfél órán keresztül, hisz a Télapu az elejétől a végéig minden rezdülésében a karácsonyról szól.

 

 

Szólj hozzá